Boathouse Climbing Centre

Due to the Boathouse Climbing Centre being located in the old RNLI Lifeboat station in Llandudno, this influenced for the colour palette and font for the design of the brand.

The brand guidelines for the RNLI were studied and a bespoke more angular font, that was influenced loosely by the RNLI brand typeface, was created. Inspired by the geometric climbing walls a wireframe design was conceived, text was then bent at right angles to create a 3D effect to resemble the climbing walls.

Site Footer

View Creative Agency

Approach

We transform businesses, adding value to brands through creativity.

Hello

Need help with your project?  Get in touch with Kate today 01492 542 400 or email.

Careers & Placements

Want to work for us? Check out our latest job vacancies.  For student placements email us.

Address

View Creative Agency
37 Rhos Road, Rhos-on-Sea, Conwy, North Wales (UK), LL28 4RS

01492 542 400
talk@viewcreative.co.uk